RO | EN
News Outdoor Romania

Motivul #19 sa alegi Outdoor

May 2011


Numarul turistilor pe litoralul romanesc ar putea creste cu 5% in 2011

 

 
 
Numarul turistilor pe litoralul romanesc ar putea creste cu 5% in 2011, la circa 1,4 milioane, conform inscrierilor timpurii, comparativ cu anul trecut, cand au fost 1,3 milioane!

http://www.ziare.com/articole/numar+turisti+litoral


Cum au reusit in mai putin de 1 an biscuitii Cardbury sa devina al doilea mare producator de produse de bacanie in urma lansarii din 2010?

 

Printr-o campanie outdoor in Londra cu 48 de fete de billboard si 48  fete premium de backlit pentru a exista varietate si o acoperire cat mai mare. Deasemenea au existat si 6 puncte de vanzare ale celor mai mari distribuitori cu scopul de a atrage atentia cumparatorilor care intrau in magazine sa viziteze raftul de biscuiti.
“Biscuitii Burton, fabricati de Wagon Wheels si Jammie Dodgers obisnuiau sa se bazeze puternic pe TV in cresterea vanzarilor, la fel cum procedau si competitorii sai (76 % din bugetele de publicitate merg pe TV). In luna mai a anului 2010, Burton a lansat o noua linie de ciocolata delicioasa sub numele de biscuitii Cardbury, care contine caramel, turkish delight si crunchie. Agentiile UM si IPM  au vazut lansarea ca pe o oportunitate excelenta pentru schimbarea strategiei si o sansa de a elimina o categorie de media mult prea folosita.
Outdoor-ul s-a dovedit o alegere naturala de publicitate din mai multe motive: acesta a actionat precum un vehicul de informare, ca un “constructor” cu acoperire rapida precum o panza flexibila a unei executii creative, cu buna vizibilitate si excelenta posibilitate de a directiona consumatorii in locul potrivit.
In final, a existat si un studiu de cercetare al lui Millward Brown care a demonstat o crestere semnificativa atat in constientizarea imaginii cat si in achizitie.”

 

Day & Night – idei pentru productie materiale suport citylight

 

Day & Night sau mai exact cum poti avea un singur poster cu 2 vizualuri, unul care sa fie vizibil ziua si unul noaptea. Solutia este simpla si la indemana iar costurile sunt cu 10-15% mai scumpe decat print-ul pentru 1 singur vizual (depinde de tehnologia de printare aleasa)! Tot ce este necesar este o creatie “pe masura” cu 2 vizualuri care vor fi printate fata verso iar efectul acestei metode va fi realizat printr-un element care apare sau dispare.

Un exemplu vizual al celor explicate mai sus regasiti in layout-ul articolului.

Campanii creative si premiate! Caldura mare si “Pepene cu miros de vita”?

 

CLOROX COMPANY
GLAD CLING WRAP
DDB Dubai, UNITED ARAB EMIRATES
O poveste spusa simplu, graitor si memorabil. Mirosurile bizare ale mancarurilor neprotejate, pe care le intalnim mai ales vara, in zilele toride, au fost aici traduse in vizualuri amuzante.
Un castravete cu gust de ou? Un pepene cu aroma de muschi de vita? Poate-ar fi bine sa folositi Glad – textura speciala pentru a proteja alimentele si a le conserva intacta, savoarea. Gata, vara poate sa vina de-acum.

http://www.dubailynx.com/winners/2011/outdoor/entry.cfm?entryid=1010&award=4

Contactati-ne Nota de informare   |   Politica de cookies   |   Politica de confidentialitate   |   Tel. + 4021 212 1319    |   Str. Silvestru nr. 75, Sector 2, Bucuresti